Ik word vader!

Door Exorcist op zondag 7 februari 2010 23:52 - Reacties (49)
Categorie: -, Views: 4.987

Jeetje..

twee weken terug belde ik mn vriendin (eigenlijk vrouw, geregistreerd partnerschap) op vanuit de auto, wat ik soms doe als ik naar huis rij. Ze vertelde me een cadeautje te hebben.

Ik blij, want ik was in de serieuze veronderstelling Jenga te krijgen, daar loop ik al een tijd over te zeuren namelijk! Niets is minder waar..

Eenmaal thuis aangekomen zit ze me glunderend aan te kijken en heeft een in groen ingepakt cadeautje voor me klaarstaan. Geen Jenga, dat zie ik zo al.

Enigszins teleurgesteld ( ;) ) pak ik het uit..zijn het een paar babysokjes met een zwangerschaptest erin. Zwanger, staat er op het display en +3 weken.
Ik begon spontaan te huilen en dook in haar armen...

Bijgekomen hebben we eea geëvalueerd. Mijn vriendin is medio oktober gestopt met de pil, zodat we in december zouden kunnen gaan beginnen. Haar eerste "echte" ovulatie was op 19 december; precies de avond dat ik een matenavond had, gezellig Fifa spelen met een man of 8.

Dat weerhield me er niet van 'snachts om 6 uur haar wakker te maken om een poging te doen, en dat was dus blijkbaar een goede keus..eerste keer raak!!

Inmiddels hebben we zeer binnenkort de eerste echo, en gaat alles sneller dan verwacht.
Maar oh, wat is dit kind welkom!

We hebben verleden jaar ons eigen huis gekocht (zijn nu 6 jaar samen, eerst huren), en zijn aardig op orde. Goede banen, twee-onder-een-kap woning, twee auto's en voorbereid.

Ik ben dan ook dolgelukkig met de komst van deze kleine jongen of meid, wat me ongetwijfeld wat aan Karma doet inboeten :+